Vooruitblik 2023

We zullen 2023 direct goed beginnen. Zoals we onze terugblik 2022 al eindigden: we zitten namelijk al op 54 ondertekende intentieverklaringen en 159 geïnteresseerde huishoudens. Om deze mooie tussenstand en het nieuwe jaar in te luiden organiseren we op 14 januari een nieuwjaarsborrel. Via deze link kun je daar alles over lezen.

Het nieuwe jaar gaat in het teken staan van twee belangrijke doelen:

  1. Het vinden van geschikte grond van minimaal 10 hectare.
  2. Het verkrijgen van minimaal 150 intentieverklaringen.

De grond is momenteel de grootste uitdaging en tevens belangrijkste onderdeel voor de volgende stap. Daarnaast zullen de ondergetekende intentieverklaringen een bewijs zijn voor genoeg interesse voor het opzetten van de Herenboerderij.

Naast deze doelstellingen zullen we voldoende activiteiten blijven organiseren. Zowel om geïnteresseerden van meer informatie te voorzien, als het verbinden van de mensen met de coöperatie. Specifieke informatie over de activiteiten delen we uiteraard via onze website, Facebook-pagina en nieuwsbrief. Heeft u zelf ideeën, suggesties of bepaalde behoeftes laat het ons dan zeker weten door een mailtje te sturen naar delangstraat@herenboeren.nl. Alle mogelijke hulp is ook nog altijd gewenst en vele handen maken uiteindelijk licht werk.

 

Deel dit bericht: