Oproep tot hulp hand- en spandiensten

Onze lijst met geïnteresseerden wordt met de week groter. Daarnaast groeit het aantal intentieverklaringen ook goed mee. Ongeveer 1 op de 3 geïnteresseerde huishoudens heeft al een intentieverklaring getekend. Voor iedereen willen we natuurlijk passende activiteiten en informatiebijeenkomsten blijven organiseren. Dit zorgt ook voor de nodige werkzaamheden. En ooit zij iemand: vele handen maken licht werk. Wat betekend dat 1x per jaar ondersteuning bieden bij een activiteit al een grote impact kan hebben, mits de groep groot genoeg is. Het hoeft ook geen hogere wiskunde te zijn. Ondersteunen bij het opbouwen van een activiteit of het schrijven van een leuk blogbericht is al zeer waardevol voor de gehele coöperatie.

Heb je specifieke kennis of vaardigheden die in een later stadium waardevol kunnen zijn? Stuur ons dan een e-mail of spreek ons aan tijdens een activiteit. Hoe meer we zelf in huis hebben, des te minder hoeven we straks uit te besteden, wat uiteindelijk weer kan zorgen voor minder kosten.  

Wees niet bang om van je te laten horen. Uiteindelijk doen we het samen als coöperatie en is communicatie een belangrijk onderdeel voor ons succes in het oprichten van onze eigen boerderij. Die communicatie kan over van alles gaan natuurlijk. Niet alleen om je eventuele hulp aan te bieden, maar ook om feedback/tips te geven over zaken die je momenteel mist of juist beter kunnen.

Wil je wat kwijt of de huidige gang van zaken, wil je graag een keertje ondersteuning bieden of heb je wat in huis voor in een later stadium. Stuur dan een mailtje naar delangstraat@herenboeren.nl.

Deel dit bericht: