DB Herenboeren de Langstraat weer compleet

Marleen stelt zich voor.

De kamer van Koophandel had het er even druk mee. Vanwege plannen elders, voor in de toekomst, vertrokken twee bestuurders. Aanvulling, vervanging kwam razendsnel. Begrijpelijk want wie wil nu niet eten van het groenten en fruit, van de eieren en indien gewenst van het vlees dat zonder gif, zonder kunstmest, op natuur-inclusieve wijze, om de hoek, wordt geproduceerd. Dat is waar de coöperatie van deze “Langstraatse” Herenboeren voor staat: iedere week een vers pakket. Zo ook: Marleen.

Marleen volgt Dylan op als secretaris

Hoi, ik ben Marleen, ik woon in Drunen met mijn man, twee tieners en onze kat Greetje. Na mijn studie biologie heb ik voor en achter de schermen in het onderwijs gewerkt. Ik verwonder me enorm over de wonderen in de natuur, en ook breder in de wetenschap & techniek, en dat breng ik graag over op anderen! Mijn favoriete onderwerp is biomimicry; je haalt inspiratie uit de natuur voor het ontwerpen van producten en processen. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met klimmen, yoga, lezen en wandelen. Nou ja, wandelen; wij wandelen graag in het bos, maar dat gaat dan bepaald niet vlot, omdat we bij de vele mooie en opvallende dingen stil gaan staan.

Ik vind het een leuke uitdaging om allerlei aspecten van het leven duurzamer aan te pakken. Zo verminderen we de hoeveelheid plastic, we besparen water, we fietsen bijna altijd, we hebben zonnepanelen, we kopen kleding meestal tweedehands en ga zo maar door. Sinds een paar jaar letten wij thuis veel beter op hoe ons eten gemaakt wordt en waar het vandaan komt, daarom spreekt het concept van Herenboeren ons enorm aan. Ik ga graag aan de slag als secretaris van Herenboeren de Langstraat en straks ga ik zeker de handen uit de mouwen steken op het land! Daar heb ik veel zin in!

 

 

Informatie en contact:

Mail: delangstraat@herenboeren.nl

Facebook Herenboeren De Langstraat | Facebook Instagram.com/herenboerendelangstraat

website www.delangstraat.herenboeren.nl

Deel dit bericht: